Maak het verschil

Challenges van verschillende lengte voor verschillende behoeften. De challenges tot een duur van 10 dagen zijn er om uw organisatie inzicht te geven in uw mogelijkheden voor nieuwe business.

De challenges tot 10 weken zijn ideaal om inzicht te krijgen in het proces van design thinking.

En voor hen die echt de diepte in willen en die betere keuzes willen kunnen maken en de controle willen uitoefenen op echte verandering hebben we de challenges van 20 weken


few day challenges

STARTUP DAY (1 dag)
In teams wordt gestreden om de titel 'beste startup'. Een echt startupidee of een innovatie vraagstuk uit de praktijk staat centraal.

 

BATTLE OF TALENTS (2 dagen)
In teams wordt gestreden om het beste antwoord op een relevant lokaal maatschappelijk vraagstuk. De battles zijn zowel mentaal als fysiek.

 

DESIGN HACKATON (2 dagen)
De Design Hackathon staat in het teken new media technology zoals: gamification, mobile applications en online marketing

Gedurende twee dagen werken 30-60 jong professionals in multidisciplinaire teams (ict, new media tech & design) aan digitale prototypes voor een relevant sociaal maatschappelijk of economisch vraagstuk.

 

DESIGN GAMES (7-10 dagen)
De Design Games gaan over verbinden, co-creeren, innoveren, persoonlijke ontwikkeling, netwerken en fun.
6 multidisciplinaire innovatieteams van jonge talentvolle starters zetten zich, 7 dagen, 24/7 in voor een oplossing op een innovatie vraag van een gerenomeerd brand. Ze gaan met elkaar de strijd aan voor het beste concept.

 

10 weeks

De 10 weken challenge biedt de meest elementaire elementen van de Design Thinking innovatie aanpak. Het is een ideale manier voor uw organisatie om kennis te maken met deze unieke manier van vernieuwen.

De 10 weken challenge is ideaal om ingezet te worden voor uw innovatieversnelling. Uw uitdagingen van vandaag staan centraal. 

De focus van de 10 weken challenge ligt niet primair bij het oplossen van een probleem maar bij het daadwerkelijk achterhalen van het werkelijke probleem dat moet worden opgelost, de Kern van Design Thinking.

 

20 weeks sqr.jpg

20 weeks

Tijdens de 20 weken challenge maken we een extra verdieping in kennis en vaardigheden en realiseren we voor u een echte startup.

Op basis van uw gedetailleerde briefing gaat een multidisciplinair team van young professionals met uw uitdaging aan de slag. Zij doorlopen daarbij het gehele startup proces.

Het team wordt ondergedompelen in de praktijk van de klant en vanuit veschillende perspectieven wordt uit uitdaging benaderd en uiteindelijk het werkelijke probleem gedefiniëerd. Concepten worden ontwikkeld en experimenteel getest totdat een product-market-fit gevonden wordt en het concept op de markt kan worden gelanceerd.

De 20 weken challenge is ideaal om te wordeningezet om prototypes vannieuwe producten & diensten en nieuwe business modellen te ontwikkelen.

De 20 weken challenge is bovendien een uitgesproken kans jong talent in de praktijk aan het werk te zien en ze te scouten als toekomstige werknemer.