Innovation Games - Gelderland (Arnhem)

Provincie Gelderland is gestart met ‘Gelderlabs’ waarbij in samenwerking met studenten en ondernemers maatschappelijke vraagstukken met behulp van technologie worden opgelost. De energie en inzichten die dit hebben opgeleverd, hebben ervoor gezorgd dat er een momentum is ontstaan waarbij de volgende stap in dit nieuwe tijdperk wordt gezet.
Samen met de gemeente Arnhem wil de provincie Gelderland in de week van 23 september 2017 een week van innovatie organiseren. Op verschillende plekken in de stad gaan overheid, onderwijs en ondernemers in samenwerking met de nieuwe generatie van young professionals co-creëren. De nieuwste technologieën worden verkend om te kijken hoe maatschappelijke vraagstukken op een nieuwe, efficiëntere en effectievere manier kunnen worden opgelost.  

Je hoeft slechts één week tijd en energie te geven, voor de rest zorgen wij:
10 masterclasses, 5 challenges en 1 toffe slaaplocatie in Arnhem. Daar struikel je straks vanaf dag één al over de post-its die vol staan met nieuwe ideeën. Maar naast het harde werken zal er ook genoeg tijd zijn voor ontspanning. Samen zorgen we voor een relaxte sfeer; muziekje aan, biertjes open, oogjes dicht... Of ga je toch voor dat setje beachtennis?

Wil jij graag deelnemen maar ben je in loondienst? Communiceer dit dan als een week opleiding en neem collega’s mee! Wil je deelnemen maar zit je aan een studie gebonden? Wij kunnen je helpen met een week vrijstelling. Maar meld je dan wel snel aan!

Voordelen

 • Tijdens de Innovation Games leer je alles over innoveren als een startup door middel van Design Thinking;
 • We bieden 10 workshops van experts met onderwerpen zoals Design Thinking, Customer Design, Empathy Mapping, LEGO SERIOUS PLAY, Creative Sketching, Ideation 2.0, Validation, Business Modeling, Pitchen etc;
 • Dit is de kans om jezelf te ontwikkelen als innovator en ondernemer;
 • Breid je netwerk uit; kom in contact met experts en andere young professionals;
 • Ontwikkel je vaardigheden zoals creativiteit, communicatie, presenteren en samenwerken;
 • Mooie uitbreiding van je CV;
 • Eventueel behalen van studiepunten.

 

Aanmelden:

  Naam *
  Naam
   

  Datum

  Week van 23 September '17

   

  Kosten

  Je betaald slecht met jouw energie en kennis!

   

  Challenges

  Worden hier gepubliceerd zodra die zijn vastgesteld door opdrachtgevers

   

  Check de aftermovies

   

  Contact

  Mariëtte Huizinga

  +31 6 1092 4855
  mariette@studiowhy.nl