DOON Innovation Games 2015


Studio DOON organiseert 11 juli – 18 juli de Innovation Games 2015. 

30 jonge talenten werken een week samen in multidisciplinaire teams om bedrijven en organisaties echt te vernieuwen! Rabobank, BrabantWater en de Staatloterij worstelen met een vraagstuk die jij in teamverband gaat aanpakken. Ieder multidisciplinair team werkt niet 24 uur, maar een volledige week samen om het vraagstuk van één van de bovengenoemde bedrijven op te lossen. Na deze intensieve week worden de concepten gepitcht aan de opdrachtgevers en zal één team zich de winnaar van de Innovation Games 2015 mogen noemen. Daarnaast ontvangt het winnende team €1500,-! Je bent niet alleen bezig met het ontwikkelen van concepten, maar je wordt ook dagelijks uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door workshops en seminars die worden verzorgd door externe professionals. Het gehele proces wordt begeleid door coaches zodat je de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt tijdens de ontwikkeling van jullie idee. Ben jij proactief en kan jij met jouw vaardigheden een team versterken? Meld je dan nu aan!

 

Deelnemers

30 Jongeren, Studio DOON, Rabobank, BrabantWater, Staatsloterij & WarChild.

Kosten

€99,- per persoon. Voor deze prijs is alles geregeld wat hieronder wordt benoemd. Je hoeft dus geen zakgeld mee te nemen. Met dit bedrag willen we een commitment vanuit de jongeren garanderen.

Prijs

  • €1500,- prijzengeld voor het winnende team.
  • Creëer voor de Rabobank, BrabantWater, of Staatsloterij een uniek concept.
  • Leg contacten met professionals van bovenstaande bedrijven en andere ondernemers.
  • Ontvang een persoonlijk certificaat met door ons erkende skills als bewijs voor op je CV.
  • Mogelijkheid tot carrière-opties bij een van de bedrijven.

Locatie

Overdag werken we samen aan de cases in de Mengfabriek in ’s Hertogenbosch. ’s Avonds begeven we ons naar het gezellige strandje tegenover de Mengfabriek, waar we in de sfeer van een festival de avond afsluiten.

Faciliteiten

Overal is aan gedacht; eten, drinken, slaapmogelijkheden, werkruimte, hygiëne en alle bijkomende zaken om een week lang door te brengen. Alles zit bij de prijs inbegrepen!

Activiteiten

Naast de workshops, seminars en andere cursussen om je persoonlijk te ontwikkelen, zijn we hard aan het werk om verschillende fun-activiteiten te integreren in deze week. Hierbij kan je denken aan waterskiën, een rondvaart door Den Bosch, waterballen, een stormbaan en nog meer bijzondere activiteiten!

goed doel

Nadat we een 7 dagen lang elkaars concurrenten zijn geweest sluiten we de week af met een gemeenschappelijke challenge voor het goede doel. Alle deelnemers zullen als één team en onder leiding van professionele coaches worden uitgedaagd om met een pop-up opdracht geld in te zamelen voor War Child.

 

Wat brengt dat ondernemingen?

  • Een uitgewerkt concept van uw droom
  • Nieuwe verbindingen van uw organisatie met de markt
  • Inzicht in aanstormend talent in actie
  • Maatschappelijke betrokkenheid

 

Meld je vrijblijvend aan op de Facebook-pagina voor recente updates over de Innovation Games 2015.