OVER ONS

RSW Summergame-7.jpg

ONZE WHY

In een omgeving die continue verandert is de enige innovatie die er voor organisaties echt toe doet, de innovatie van cultuur.

Het in sync brengen van organisaties en systemen met de moderne tijd vraagt om een totaal nieuwe mindset van medewerkers en organisatie. Het vraagt om een ondernemende mindset. Een die ervoor zorgt dat je kansen onderkent, ze weet te vertalen naar waarde voor anderen en mensen in je omgeving weet te inspireren en activeren om samen met jou deze waarde impactvol en duurzaam te realiseren.

STUDIO.WHY helpt mensen en organisaties hun gedrag en cultuur te innoveren. Van ‘vastgeroest’ naar ‘wendbaar en adaptief’, van ‘operational excellent’ naar ‘innovative excellent’.


ONZE MENSEN

ONZE MENSEN

Bij STUDIO.WHY werken we met een groep van ondernemers, de community en mensen waar we meer op projectbasis mee samenwerken. Daarbij moet je denken aan facilitators, crazy beasts, sneltekenaars, fotografen, vormgevers en regelneven.

De onderstaande mensen behoren tot de groep van ondernemers:

Michiel Bloemendaal

Michiel Bloemendaal

Als jonge professional moet je bij Michiel zijn

Kees Froeling

Aanspreekpunt voor organisaties die hun cultuur willen innoveren

Benjo van den Boogaard

Benjo van den Boogaard

Founding father, storyteller en inspirator


Design Thinking

DESIGN THINKING

"Design Thinking is a human centered, creative approach to problem solving. One that starts with people and ends with innovative solutions tailored to meet their needs" - Tim Brown, IDEO

Design Thinking brings together what is desirable from a human point of view with what is technologically feasible and economically viable. It draws upon logic, imagination, intuition, and systemic reasoning – abilities we all have but get overlooked by other problem-solving practices – to explore possibilities of what could be and to create desired outcomes that benefit end-users.  

Waar het eigenlijk om draait, is het empathisch vermogen en weer mens te zijn binnen je eigen organisatie. Met design thinking begrijp je de eindklant beter, maar het is ook een proces voor jezelf.


Contact

CONTACT

INSERT contactvelden

Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF

INVOEGEN AANMELDEN NIEUWSBRIEF

product Block
This is an example product. Double-click here to search for one of your own products to display. Learn more
Elit Condimentum
0.00

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper.

Quantity:
Add To Cart