_MG_2390 crop.jpg

SIMULATOR.MODULES

STUDIO.WHY biedt meerdere modules met verschillende doorlooptijden. Hieronder staan er enkele toegelicht. Het aanbod van STUDIO.WHY bestaande uit een dag wordt ingezet ter kennismaking met een nieuwe manier van werken. Daarnaast is er de mogelijkheid om advies te krijgen over de huidige aanpak van de organisatie betreffende van innovatie. De modules waarbij de doorlooptijd bestaat uit meerdere dagen worden ook wel de "evenementen" van de studio genoemd. Tijdens deze evenementen worden masterclasses verzorgt waarna deelnemers in multidisciplinaire teams, onder hoge druk, werken aan nieuwe concepten voor een betreffend vraagstuk. De innovatiesprints bestaan uit 10-weekse programma's waarin young professionals van STUDIO.WHY samenwerken met experts uit de organisatie om écht vernieuwing te creëren binnen het bedrijf


MODULES >10 DAGEN

Innovation_games_2016_dag_2_EU2A6678.jpg
SCALE UP-ak.png

Young professionals van STUDIO.WHY gaan een intensieve samenwerking aan met experts uit het bedrijfsleven om jouw organisatie een boost te geven. 

Customer design

In deze module staat customer design centraal. We maken ons één met de doelgroep, verkennen de achtergrond en context, definiëren de te ontwikkelen fricties en kansrichtingen en brengen dit bij elkaar in een scherp en ambitieus gesteld doel.

Duur: vanaf 10 weken

Kosten: vanaf €15.000,-

concept design

Deze module draait om concept design en vormt het creatieve hoogtepunt van de design delta’s. In iteraties bedenken we ideeën, werken deze uit in concepten en business modellen en met prototypes testen we deze bij de klant.

Duur: vanaf 10 weken

Kosten: vanaf €15.000,-

business design

Deze module gaat over business design. We stippelen de marktstrategie uit en bouwen een organisatie. We ontwikkelen de early adopters en maken de overstap naar de 'mainstream' markt. Een zorgvuldig gekozenen uitgevoerde marktstrategie zal bepalend blijken voor het duurzame succes.

Duur: vanaf 10 weken

Kosten: vanaf €15.000,-


MODULES <10 dagen

Innovation_games_2016_dag_5_EU2A9305.jpg

desgn battles

Design Battles zijn evenementen waar we met young professionals, gescout door STUDIO.WHY of de management trainees uit uw organisatie, aan de slag gaan met een innovatievraagstuk uit uw organisatie.

Ondersteund door een intensief trainingsprogramma van design masterclasses, gaan de teams, bestaande uit elk 5 deelnemers, met elkaar de strijd aan voor het beste concept.

De focus van talent battles kan liggen op zowel conceptontwikkeling als ook prototypen. 

Duur: vanaf 3 dagen

Kosten: €7.500,-

WORKSHOPS OF MASTERCLASSES

Tijdens een masterclass worden verschillende onderwerpen uit de design thinking procescyclus behandeld, zoals: defining context, creating empathy, reframing, prototyping, creatief denken, business modelling, positioning, etc.. Als leidraad gebruiken we hiervoor onze innovatie methodiek de Design Delta's.

Duur: 4 uur

Kosten: €750,-

RAPID PROTOTYPING

In snelle iteraties van 4 weken bouwen onze 'nerds' jouw werkende MVP (minimal viable product) zodat deze bij de doelgroep kan worden gevalideerd. Onze Young IT Professionals behoren tot de top uit ons MBO, HBO en Universitair onderwijs.

Duur: 4 weken

Kosten: vanaf €7.500,-


LEGO® SERIOUS PLAY®

is een gefaciliteerde methode voor strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, innovatie en ondernemerschap. Door stakeholders bij elkaar aan tafel te brengen en te bouwen aan dialoog, komen er nieuwe oplossingen voor bestaande problemen op tafel.

Duur: vanaf. 4 uur

Kosten: vanaf €1.000,-