Traineeship
 

Traineeships Innovatie & Ondernemerschap

 

Op een regenachtige maandag in februari fiets jij over straat naar het station. Je bent de enige die lacht, want je hebt met je 6-koppige team afgesproken om met een projectontwikkelaar in Den Haag te gaan praten over de woningmarkt. Je denkt terug aan je training Design Thinking van Michiel en Marcella om zeker te weten dat je goede vragen weet te stellen aan deze stakeholder. Dit gesprek kan wel eens een doorbraak zijn. In je hoofd neem je de agenda van aankomende week door. Morgen in de studio het gesprek verwerken, woensdag de informatie van de stakeholders terugkoppelen naar de opdrachtgever.

“Was dit nou in Utrecht, Apeldoorn of Den Bosch? Even navragen zo meteen”.

Donderdag dagje persoonlijk ondernemerschap ontwikkelen en vrijdag verdiepen tijdens de ideation. Top, weer een toffe week als altijd!

Ben jij nieuwsgierig naar wat jij kan betekenen voor de woningnood in Nederland? Wil jij bijdragen aan de sociale innovatie van Nederland? Vind je het belangrijk om zelfstandig te werken en een impact achter te laten op de maatschappij, maar lijkt de perfecte baan niet te vinden? Dan is dit acht maanden durende traineeship waarschijnlijk de perfecte opstap voor jou!

Whydolls!

Dit soort traineeships zijn populair en dus is dit geen selectieprocedure als altijd. Tijdens twee bijzondere selectieavonden kun jij laten zien wat je in huis hebt. Op 24 oktober ga je in verschillende groepen opdrachten uitvoeren en op 30 oktober ga je met 1 team een innovatie opdracht doen.

The winner takes it all!

Het team dat op 30 oktober het best gepresteerd heeft krijgt de baan.

 
De minister wil jaarlijks 75.000 nieuwe huizen bouwen. Zijn er andere oplossingen te bedenken die bijdragen aan de woningnood onder starters?
  • Ben je enthousiast?

  • Ben je maximaal 3 jaar geleden afgestudeerd?

  • Ben je vanaf 1 december voor 8 maanden full time beschikbaar?

  • Ben je goed in het samenwerken met anderen?

  • Ben je geïnteresseerd in technische en/of sociale innovatie?

  • Ben je ondernemend en nieuwsgierig van aard?

  • Kun jij op 24 en 30 oktober ’s avonds aanwezig zijn op de selectie avonden in Oisterwijk?

Heb je al deze vragen met JA beantwoord? Vul dan de selectievragen hieronder in en wie weet mogen we jou op 30 oktober de hand schudden om je een betaald traineeship aan te bieden.

 

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Als je dat prettig vindt mag je daarnaast ook een filmpje insturen naar michiel@studiowhy.nl van maximaal 3 minuten waarin je jouw sollicitatie toelicht.

 
Mark Herberts

Voor vragen

Mark Herberts

06 - 445 66 449