VOOR JONGE PROFESSIONALS

We zorgen er samen voor dat je over de juiste mindset beschikt, de nodige kennis en vaardigheden ophaalt en jezelf leert kennen zodat ook jij op jouw manier ondernemend en innovatief wordt. 
Hoe meer je ons meeneemt in jouw ontwikkeling, hoe eerder je doorgroeit, hoe meer kansen je vindt, hoe meer waarde jij creëert en hoe groter onze gezamenlijke impact zal zijn op de mens, de organisatie en de maatschappij.

Als je bij ons in de community komt groeien, hebben we merkbare aandacht voor jou als persoon, je kwaliteiten en je ambitie en bieden we je kansen om middels ondernemend en innovatief gedrag impact te maken voor jezelf, binnen je organisatie en voor de maatschappij. 
Dit betekent dat je ervaart hoe jij als jezelf het verschil kan gaan maken en je organisatie verder brengt. Dit gaan we doen door elkaar zowel online als offline aandacht te geven, te focussen op individuele groei en gezamenlijke impact. 

Experiences STUDIO.WHY

EXPERIENCES

Geregeld organiseren we gave evenementen waar jij kan ervaren hoe je innoveert als een startup. Samen met andere deelnemers -met ieder een eigen achtergrond- battle je in een team met andere teams om de beste inzichten en de briljantste ideeën. Dat kan bij events van een dag tot meerdere dagen.

Deelname is gratis! Alles van eten, drinken tot aan inspiratie wordt voor jou geregeld, zodat jullie in de juiste flow de beste oplossingen kunnen creëren.


20170928_StudioY_Innovationgames2017_LiekevandenOord_middag_low_res-9182.jpg

TRAINEESHIPS

Het gaafste, meest leerzame en meest impactvolle traineeship dat er is! In het traineeship wordt je getraind in Dutch Design Thinking en ga je met een multidisciplinair team aan de slag met een belangrijk vraagstuk van een organisatie. Als team ben je een soort startup. Je leert, verkent, verdiept, onderneemt en analyseert om tot oplossingsrichtingen te komen waar de eindgebruikers blij van worden! Dit traineeship kan je aangaan voor een periode van 6-24 maanden.

"Team Young Projects ontdekte tijdens de Innovation Games een grijs gebied tussen overheidsorganisaties en jonge burgers in Nederland. Op een innovatieve wijze zijn zij de verbindende factor tussen jongeren in Brabant en de provincie. Hiermee hebben ze een bijbaan bij de provincie gecreëerd. Zeg nou eerlijk, een bijbaan om je talent te  benutten voor de samenleving is toch leuker dan vakkenvullen?"

2017-08-09 - Laura Jacobs - Studiowhy-11.jpg

COMMUNITY

Wij geloven dat jongeren de samenleving positief kunnen veranderen en samen echt impact kunnen maken. Samen waarde creëren die veel verder gaat dan economische waarden. Als jongere krijg je bij ons de ruimte om met jouw ondernemerschap, energie en talent dat verschil merkbaar te maken! Vanuit de community worden regelmatig door de leden bijeenkomsten georganiseerd, activiteiten gestart en workshops verzorgd. Sluit jij je ook aan? 

 

Als lid van deze community:

  1. doe je ervaring op met Dutch Design Thinking
  2. vergroot je je netwerk
  3. leer je je eigen talenten verder ontdekken en benutten
  4. lever je een bijdrage aan het oplossen van allerlei vraagstukken