VOOR ORGANISATIES

Wij zijn er goed in om organisaties wendbaar en adaptief te maken. Daarvoor brengen we een verandering van de cultuur op gang naar innovatief en ondernemend. Hieronder lees je meer over de middelen die we daarbij hanteren: belevenissen en het trainen en coachen van teams met behulp van Dutch Design Thinking.

JorisRaaijman_20170929_EinsteinsLab-1-61.jpg

EXPERIENCES

Experiences zijn evenementen waarbij ervaring en beleving centraal staan. Of het nu gaat om een dag of twee weken: we nemen groepen van tien tot tienduizend mensen mee en dompelen ze onder in een serious game door middel van Dutch Design Thinking.

Ik vind het knap hoe jullie zo’n diverse groep in zo weinig tijd weten te binden. Hoe jullie alles zo plannen dat er voldoende ruimte is voor eigen invulling en ontwikkeling en er toch zo strak is georganiseerd waardoor het hele event vlekkeloos verloopt.
— Olivier - deelnemer Innovation Games

Innoveren met teams van buiten

TRAINEETEAMS

Sommige organisaties willen hun innovatiecultuur graag stimuleren met jonge talenten van buiten. STUDIO.WHY scout, traint en coacht multidisciplinaire teams van jonge professionals die samen als trainee voor jouw organisatie aan de slag gaan.

eigen medewerkers

INNOVATIE TRAINING & COACHING

Start je eigen innovatieprogramma met de innovators en early adopters uit jouw eigen organisatie. Onder de vleugels van een senior leider pakken zij vraagstukken op en worden daarin door ons bijgestaan door middel van training en coaching.