persoonlijke ontwikkeling

Voor jouw ontwikkeling vinden wij eigen verantwoordelijkheid en zelfsturing cruciaal. Binnen ons talenten programma is daar dan ook veel aandacht voor. Vertrouwen en vriendschap zijn een vanzelfsprekendheid, het nemen van verantwoordelijkheid een uitgangspunt, en de intrinsieke motivatie van het talent een randvoorwaarde.

Voorzien van een coach ga je binnen een studio deel uitmaken van een zelfsturend multidisciplinair talententeam dat echt gaat ondernemen. Met echte opdrachten van echte opdrachtgevers ga je als een startup aan de slag waarbij de nadruk ligt op 'doen'. 

Als young professional krijg je zo de kans om te ervaren hoe de nieuwe moderne werkende wereld eruit ziet. De samenwerking met onze project partners wordt door onze alumni als zeer waardevol ervaren, maar even zo de nieuwe zakelijke netwerken en vriendschappen.

Bovendien krijg je de gelegenheid om als ondernemer opgenomen te worden in de studio-coöperatie en daarmee een eigen inkomen te verdienen.


Meedoen aan het Startup Simulator programma van STUDIO.Y kan op verschillende manieren. De korte challenges van 1 tot 10 dagen zijn bij uitstek geschik om kennis te maken met de unieke startupcultuuur en -aanpak. Deze challenges zijn wedstrijden waar je gaat strijden om de titel van het beste startupteam.

Daarnaast kennen we de challenges van 10 tot 20 weken. Tijdens deze challenges word je opgeleidt tot design-thinker.

De 10 weken challenge leert je de meest elementaire elementen van de Design Thinking innovatie aanpak. Je krijgt tijdens deze challenge direct de kans om de aangeleerde technieken toe te passen op echte real-life opdrachten van onze partners.

Tijdens de 20 weken challenge maken we een extra verdieping in kennis en vaardigheden en realiseren we een echte startup voor onze partners.


Het Startup Simulator is voor jou een opleidingsprogramma. Aan alle challenges neem je deel als 'trainee-design thinker'. Als bewijs van je vaardigheden ontvang je aan het einde het STUDIO.Y Startup Simulator brevet.

Met je brevet maak je kans op te worden genomen in de crew van STUDIO.Y waar je een van onze studio's onder je hoede krijgt en daarmee je eigen ondernemersinkomen gaat creëren.

Elk half jaar hebben we per studio plaats voor 30 trainees.

Contact

STUDIO.Y Tilburg
+31 (0)6 39 88 26 58
michiel@studiowhy.nl