orange los.png

STUDIO.Y creëert startups voor bedrijven en organisaties.

De impact van nieuwe technologie en digitalisering maar ook urbanisatie en de enorme sociaal-maatschappelijke verschuivingen maken onze wereld steeds complexer en zorgen er voor dat oorzaak en gevolg niet meer logisch met elkaar verbonden zijn. Succes of falen binnen deze continue veranderende omgeving wordt meer dan ooit bepaald door de mate waarin je in staat bent om je aan te passen.

Voor bedrijven en organisaties ligt er tegelijkertijd een enorme kans om hun activiteiten en wellicht hun hele industrie een anderen wending te geven. Een eenvoudige en laagdrempelige manier daarvoor is door onze studio's te zien als een in te huren 'startup'. Wij zetten ons creatief ondernemerschap in om business, design en techniek met elkaar te verbinden.

In nauwe samenwerking met onze klanten, betrekken wij de beste ondernemende creatieve talenten die verrassende ideeën voor uw uitdagingen ontwikkelen. De beste ideeën gaan we direct valideren en brengen deze in de praktijk. Dit alles onder hoge druk en in een hoge versnelling, met de grootst mogelijke efficiency en oog voor de unieke en competitieve voordelen die uw organisatie heeft te bieden.

Als uw eigen startup helpen wij grotere organisaties te diversificeren en zichzelf slimmer, beter en sneller opnieuw uit te vinden.

ONTDEK HOE WIJ U KUNNEN HELPEN DE STAP NAAR DE TOEKOMST TE MAKEN?