WIJ ZOEKEN JOU!

Samen met Rijkswaterstaat organiseert STUDIO.WHY van 21 tot 25 augustus 2017
de Summer Innovation Games: Smart Mobility!


We dagen jou uit om samen met ons een antwoord te zoeken op
onze uitdagende Smart Mobility vraagstukken!


Summer Innovation Games: Smart Mobility

Om toekomstperspectief te creëren is duurzaam innoveren voor elke organisatie een noodzaak. Hoe dat 

succesvol in te vullen is voor veel organisaties nog een groot vraagteken. Onze wereld is continu in beweging. Waarbij nieuwe technologieën en innovaties elkaar snel opvolgen. 

Smart Mobility wordt gevormd en beïnvloed vanuit elke denkbare hoek. Maar als we samenwerken en gaan innoveren, staan er ons eindeloze mogelijkheden te wachten. Daarom neemt Rijkswaterstaat het initiatief voor de ‘Innovation Games Smart Mobility’. Een evenement dat in het teken staat van co-creatie, inspiratie, en netwerken. Want samen bereiken we meer! 

Door inzet van multidisciplinaire teams gaan we in een week de wereld van Smart Mobility ontdekken. In samenwerking met de ervaren design thinkers van STUDIO.WHY maken wij team combinaties van onze eigen medewerkers en young professionals van buiten, met een economische, technische of creatieve achtergrond. Met dit evenement willen wij samen met jullie nieuwe inzichten en kansen creëren in het Smart Mobility segment. 

Er staan ons een verscheidenheid aan uitdagingen te wachten, maar de belangrijkste vraag blijft, hoe kunnen we samen beter inspelen op snel veranderende ontwikkelingen. Denk hierbij aan de zelfrijdende auto, de opkomst van de sharing economy waarin de focus van bezit naar gebruik verschuift, een toename van filedruk, maar straks ook meer rondvliegende drones. Kortom, wij zien dat Smart Mobility een grote bijdrage kan zal leveren aan het bereiken van maatschappelijke doelen op het gebied van leefbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en doorstroming. 

PROGRAMMA 

De Summer Innovation Games Smart Mobility zal bestaan uit twee elementen: 

Op de eerste plaats zijn er de Smart Mobility Design Challenges. In het LEF future centre creëren we startup werkplekken waar deelnemers op basis van design thinking samenwerken en de nieuwste technologieën inzetten om antwoorden te vinden op de Smart Mobility Challenges. De teams die aan deze challenges werken bestaan uit een combinatie van medewerkers van de verschillende participanten en young professionals/studenten van buiten. Dit programmaonderdeel bestaat uit o.a. interactie met experts in dit segment, als ook het contact met echte klanten en eindgebruikers waar ideeën zullen worden ontdekt en gevalideerd, en een inspiratietrip naar de automotive campus in Helmond. 

Daarnaast organiseren we openbare masterclasses met als thema’s Design Thinking en Smart Mobility welke zullen worden verzorgd door inspirerende figuren uit de Design- en Tech-wereld. De locatie van het LEF future centre nodigt participanten en hun medewerkers uit om te komen kijken en/of deel te nemen zodat het een ervaring voor iedereen wordt. 

INNOVATIEMETHODIEK 

De organisatie van deze week zal worden verzorgd door STUDIO.WHY en de innovatiemethodiek Dutch Design Deltas zal daarbij de leidraad vormen. Deze methodiek is gebaseerd op de bewezen markt strategie technieken van Design Thinking volgens de filosofie van d.school Stanford University. 

INVESTERING 

Om als partner deel te nemen aan deze Summer Innovation Games Smart Mobility vragen wij u een investering van € 14.999.- exclusief BTW. Dit is inclusief training en deelname van 5 medewerkers uit uw organisatie. Inclusief 4 overnachtingen met dagelijks ontbijt, lunch, diner en versnaperingen tussendoor. 

 

LEF Future Centre

 
Benjo(goed) 2.jpg

Contact

Benjo van den Boogaard

+31 645 640 770
benjo@studiowhy.com