Wij zijn STUDIO.WHY

Wij zijn een community van ‘eigen’wijze jonge creatieve ondernemers die bestaande organisaties uitdagen over de wijze waarop die gemanaged zouden moeten worden.

Jonge geesten met visie, jonge geesten met passie, jonge geesten met een ondernemende mindset.
We zijn niet alleen gericht op het resultaat maar verkennen de context, waarderen het proces, experimenteren en durven fouten te maken.

Jonge geesten met lef, met rotsvast geloof in mogelijkheden en het belichten van een challenge vanuit meerdere perspectieven. Geïnspireerd om duurzame economische en sociale systemen te creëren.


Wij creëren een innovatie cultuur en trainen de leiders van de toekomst.

cultuur.jpg

Innovatieve organisaties zijn altijd in beweging en challengen de status quo. Het vermogen van een organisatie om te innoveren valt of staat met de organisatie cultuur. In een zich continue veranderende omgeving is de enige innovatie die er dan ook toe doet de innovatie van cultuur.

Een cultuur die:
[1] verzekerd dat kansen worden onderkend,
[2] deze kansen weet te vertalen naar waarde voor de organisatie, en
[3] mensen inspireert en activeert om samen deze waarde tot stand te brengen.

Daarom gelooft STUDIO.WHY in het aansporen van mensen en organisatie om hun gedrag en hun cultuur te transformeren van 'operational excellence’ naar ‘innovative excellence’. Met een uitgebalanceerd programma van innovatie belevingen, verdiepende trainingen en jonge energie begeleiden onze professionele trainers en facilitators mensen en organisaties stap voor stap door het onbekende terrein van innovatie.


The Dutch crew


Voor Organisaties

Culture of Innovation Excellence

Het draait allemaal om een ondernemende mindset!

Wordt een innovatievere organisatie door de ontwikkeling van innovatieve en ondernemende mindsets en competenties. De Dutch design.thinking mindset, processen, tools en technieken stellen jouw organisatie in staat om samen kansen in de markt te herkennen en waarderen en mensen te activeren om deze waarde werkelijkheid te laten worden! 

Ervaar zelf hoe onze in-company innovation expeditions, onze management development programma’s en onze trainingen & workshops disruptieve kansen creëren om jullie organisatiecultuur te veranderen en nieuwe producten en diensten te genereren.

Of huur een van onze trainee-teams met jonge innovatieve ondernemers en laat ze jullie verandering een boost geven.

 

Neem contact op voor meer informatie

Kees.jpg

Kees Froeling
kees@studiowhy.nl
+31 6 1901 7538

Voor Young Professionals

DUTCH design.school

Ondernemend gedrag powered by Design Thinking.

Onze Dutch design.school biedt training programma’s op het gebied van Dutch design.thinking. Word een betere versie van jezelf door jouw innovatieve en ondernemende mindset en vaardigheden te ontwikkelen.

De Dutch design.thinking mindset, processen, tools en technieken stellen jou in staat om samen met anderen mens-gerichte oplossingen te ontwikkelen voor complexe hedendaagse vraagstukken.

Door de rijke trainingen, traineeships, teamstages en innovation games bieden wij jou een unieke mogelijkheid om jouw loopbaan een kickstart te geven.

Zet jouw energie in om het verschil te maken!

 

Neem contact op voor meer informatie

PFF_Mark.png

Mark Herberts
mark@studiowhy.nl
+31 6 4456 6449

 

We zijn er trots op met en voor deze organisaties te mogen werkenKomende activiteiten