Traineeship

Innovatie & Ondernemerschap

 
 

Woningnood in Nederland..

De minister wil jaarlijks 75.000 nieuwe huizen bouwen. Zijn er andere oplossingen te bedenken die bijdragen aan de woningnood onder starters?

Ben jij nieuwsgierig naar wat jij kan betekenen om de woningnood in Nederland aan te pakken? Wil jij bijdragen aan een van de meest complexe vraagstukken van Nederland? Dan is dit 8 maanden durende traineeship in Innovatie & Ondernemerschap waarschijnlijk de perfecte opstap voor jou! Bij STUDIO.WHY vind je de perfecte baan voor diegene die impact wilt achterlaten. STUDIO.WHY is namelijk de plek waar we jonge mensen opleiden in het ontwikkelen van innovatief & ondernemend gedrag.


De ervaring

Vanaf januari vertel jij trots aan anderen dat jij een bijzonder traineeship doet. Jij bent namelijk onderdeel van een start-up team. Je leert hoe je met een ondernemende houding het complexe probleem van de woningnood bij starters aanpakt binnen Nederland. Ondanks dat de verwachtingen voor een uitstekende prestatie hoog zijn heb je heel veel zin om er vol voor te gaan.

Gemiddeld ben je 3 dagen per week bezig voor de opdrachtgever en de overige twee dagen ben je bezig met je persoonlijk ondernemerschap en snuffel je rond bij STUDIO.WHY. Je vindt het belangrijk dat je echt iets kan toevoegen. Je verdient namelijk prima loon waarmee je in je basisbehoeften kan voorzien, je krijgt je kilometers vergoed en ziet alleen maar kansen om je heen.

Hierna is het project afgelopen en ben je in staat om meer waarde te creëren voor jezelf en mensen om je heen, waardoor je jouw toekomst zelf vorm kan geven!


Dus!

  • Ben je maximaal 3 jaar geleden afgestudeerd?

  • Ben je vanaf 7 januari voor 8 maanden full time beschikbaar?

  • Ben je goed in het samenwerken met anderen?

  • Ben je geïnteresseerd in technische en/of sociale innovatie?

  • Ben je ondernemend en nieuwsgierig van aard?

  • Kun jij op 19 en 26 november ’s avonds aanwezig zijn op de selectie avonden in Oisterwijk?

Heb je al deze vragen met JA beantwoord? Reageer dan vóór 18 november op deze vacature. Laat onderaan de pagina je naam, telefoonnummer en email achter en Marcella zal vanuit STUDIO.WHY telefonisch contact met jou opnemen waarin ze samen met jou de volgende stappen bespreekt.Contact

Marcella van Eijndhoven

+316 4051 0197

Marcella@studiowhy.nl

PFF_Marcella.png

Spannend!

Selectieavonden

Dit soort traineeships zijn anders dan andere traineeships en dus is dit geen selectieprocedure als altijd. Tijdens twee bijzondere selectieavonden kun jij laten zien wat je in huis hebt.
Op 19 november ga je in verschillende groepen opdrachten uitvoeren. Als je door mag kom je op 26 november terug. Op deze avond ga je in teams één innovatie opdracht doen.

Winnen!

The winner!

Degene die op 26 november het beste team lijken te zijn krijgen de baan.


Voor dit traineeship hebben we een team van 4 toppers geselecteerd. Houd de site in de gaten voor nieuwe kansen!